januar 26, 2022     |
Image
Hanne Kure
Image
Adriana
Image
Camilla
Om Oss:

Hanne Kure

 

er veterinær og har jobbet 20 år på Halmstad i Rygge, men har også undervist 5-års studenter ved Norges Veterinærhøgskole i 2 år. Veterinæren deltar på minst 6 - 10 etterutdannings kurs årlig for å kunne tilby optimal behandling. Hanne Kure har også arbeidet i byråkratiet som veterinærrådgiver med ansvar for 13 grensekontrollstasjoner med tilhørende BIP, og med plass i arbeidsgruppe i BrÜssel, arbeidsgruppe for veterinær grensekontroll og styringsgruppe for veterinær grensekontroll i Norge.

Etter endt studium ved Norges Veterinærhøgskole jobbet Hanne i  privatpraksis i Nord Trøndelag i kommunene: Inderøy, Levanger, Steinkjer, Nærøy, Vikna, Værdal, Sjørdal og Frosat, med små og store dyr. Hanne Kure har General Practitioner Certificate (GPCert) fra European School og Postgraduate Veterinary Studies (ESVPs) fra 2006. Hanne etterutdanner seg innen kirurgi, indremedisin, tannmedisin og arvelige øyelidelser hos hund og katt. 

 

 

 

 

Adriana

 

er klinikkassistent og jobber som veterinærassistent. Adriana er under utdannelse for å bli Veterinær sekretær. Hun har oppdrett på katter og har en hest. Adriana er opptatt av dyr og dyrevelferd. Hun deltar på kostrådgiverskolen for hund og katt, og vil veilede angående foring, stell og bruk av pleieprodukter som balsam/shampo, potesalver, tannpleiemidler og kosttilskudd. Adriana går på veterinærsekretær studiet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opphavsrett (c) 2022 Hanne Kure Veterinærklinikk   |  Uttalelse om privatliv  |  Betingelser for bruk