juli 29, 2021     |
Image
Hanne Kure
Image
Adriana
Image
Camilla
Om Oss:

Hanne Kure

 

er veterinær og har jobbet 14 år på Halmstad i Rygge, men har også undervist 5-års studenter ved Norges Veterinærhøgskole i 2 år. Veterinæren deltar på minst 6 - 10 etterutdannings kurs årlig for å kunne tilby optimal behandling. Veterinæren har også arbeidet i byråkratiet som veterinærrådgiver med ansvar for 13 grensekontrollstasjoner, og med plass i arbeidsgruppe i BrÜssel, arbeidsgruppe for veterinær grensekontroll og styringsgruppe for veterinær grensekontroll i Norge. Etter endt studium ved Norges Veterinærhøgskole privatpraksis i Nord Trøndelag i kommunene: Inderøy, Levanger, Steinkjer, Nærøy og Vikna med små og store dyr. Hanne har General Practitioner Certificate (GPCert) fra European School og Postgraduate Veterinary Studies (ESVPs) fra 2006. Hanne etterutdanner seg innen kirurgi, indremedisin og arvelige øyelidelser hos hund og katt. 

 

 

 

 

Adriana

 

er klinikkassistent og jobber som veterinærassistent. Adriana er under utdannelse for å bli Veterinær sekretær. Hun har oppdrett på katter og har en hest. Adriana er opptatt av dyr og dyrevelferd. Hun deltar på kostrådgiverskolen for hund og katt, og vil veilede angående foring, stell og bruk av pleieprodukter som balsam/shampo, potesalver, tannpleiemidler og kosttilskudd. Adriana går på veterinærsekretær studiet.


 

Grethe

Grethe jobber hos oss i sommerferier, og har vært ferievikar siden hun hadde arbeidsuke for 4 år siden. Grethe har hund og katt, og hun er flink med innlagte pasienter med lidelser som krever ICU. Hun veilede angående foring, stell og bruk av pleieprodukter som balsam/shampo, potesalver, tannpleiemidler og kosttilskudd.

 

Herman

Herman jobber i sommerferien og andre skoleferier. Han har jobbet siden arbeidsuke i fjor. Herman har hund og katt selv, og kan veilede angående stell, for og pleiemidler til hund og katt. Tyggeben, børster og leker til hund og katt - har vi et stort utvalg av. 

 

 

 

 

 

 

 

Opphavsrett (c) 2021 Hanne Kure Veterinærklinikk   |  Uttalelse om privatliv  |  Betingelser for bruk